Servicii

...orice muncă trebuie să creeze valoare. Abia apoi vine restul. Exuberanța, creativitatea, noutatea, experiența și la final mândria noastră că ne-am făcut treaba bine și că am adus zambet și satisfacție pe chipul clienților.

Ce facem?Creăm VALOARE

Poate ca te-ai fi așteptat la un atfel de tag-line din partea unui arhitect, asa e? Poate te așteptai să spunem că ne punem creativitatea în slujba ta sau că ridicăm spațiile la adevăratul lor potențial sau că iți amenajăm casa încât să o numești cu adevarat acasă.

Ei bine, da, facem și toate aceste lucruri, dar întotdeauna, firul director este crearea de valoare, crearea unui spațiu care să îmbogățească viața celui care îl locuiește, care să ofere un cămin creativ, util și practic unui om frumos.

Asta facem noi…

Vrei sa vezi ce frumos lucram?Vezi portofoliul

CONCRETCum decurg lucrurile?

Stăm de vorbă in liniște despre dorințele, așteptările și bugetul tău, te întrebăm despre locație, suprafața pe care dorești să o amenajăm, destinația spațiului, abordarea dorită/stilul de bază (pentru că, nu-i așa, sunt atâtea posibilități…), despre compartimentare (și ce modificări suportă), despre instalațiile electrice și sanitare – dacă există, unde există, dacă se dorește a fi optimizate pentru noul spațiu.

Te vom întreba și despre finisajele de bază – dacă există și dacă suportă modificări, despre mobilier și, bineînteles, despre…buget! Buget! Buget!

Da, acel buget pe care noi il vom optimiza corespunzător încât sa obtințem cele mai bune rezultate posibile!

OFERTA, CONTRACT, LUCRARE, SAMPANIE...simplu și fluid. Ca o adiere răcoroasă

Odată ce ne angajăm să realizăm lucrarea, lucrurile merg de la sine. În funcție de cerințele, putem să ne ocupăm zîmbind de tot ce înseamnă amenajare, de la culori și forme până la, hmm, instalații electrice, sanitare sau detalii atipice, personalizate.

Tratăm fiecare proiect cu bucurie, fiecare lucrare este una de portofoliu și ne vom mândri cu siguranță cu ea. Și nu e vorba despre noi, cât este vorba despre oamenii frumoși care vor da viață spațiilor amenajate de noi și care se vor mândri cu apartamentul sau biroul proaspăt adus la viață!

Și ce mândrie mai mare poate fi decât atunci când tocmai ți-ai invitat prietenii să le prezinți apartamentul, la o șampanie și toată lumea discută cu interes detaliile pentru care noi am muncit cu drag și spor!

Și ei te vor intreba usor invidioși:

– Cu cine ai amenjatat?
– Cu Madame! Madame Int3rior!

Pasul 1
Măsurăm, inspectăm și înțelegem ce se dorește în urma colaborării noastre.
Pasul 2
Venim cu idei, facem planuri, selectăm varianta ideală pentru proiect.
Pasul 3
Se lucrează pe șantier, monitorizăm progresul, comandăm mobilă, finisăm.
Pasul 4
Ne bucurăm de un pahar de orișice, admirând finalizarea noului spațiu!

VIEW PROJECTS IN OURPortfolio

GÂNDIM REZULTATEPornim cu gândul la final

Amenajarea unei locuinte sau a unui birou nu este doar despre a umple ăi a colora acel spatiu, ci este despre crearea unui spațiu coerent, crearea unui spațiu util și plăcut, a unui spațiu care să se autocompleteze.

Despre aceasta este vorba în arhitectura de interior.

TIMPUL CONTEAZACât durează lucrarea?

În maximum 2 săptămâni de la efectuarea releveului îți trimitem primele propuneri, în funcție de dorințele tale, iar ulterior acceptării propunerilor noastre, iți vom înainta și un buget de timp. Ferm, stabilit contractual.

Așa, să știm și tu și noi despre ce este vorba.

Sună bine?

https://designinterioronline.ro/wp-content/uploads/2020/09/logo-madam-interior-antet-3-320x118.png

Suntem creatori. Impreuna.

Cand iti decorezi propria casa, fara participarea unui designer, este greu sa iti pastrezi obiectivitatea, sa decizi ce sa adaugi si ce sa lasi deoparte si de aceea, de aceea rezultatul de cele mai multe ori este o casa aglomerata. Ochiul educat al unui designer care asculta cerintele si le da o forma coerenta este de nepretuit!
Contact
Str Vidin nr. 1, bl.L5, sc. 2, et3, ap.65 Bucuresti
Social

Copyright Madame Int3rior 2020 | Dezvoltat de Argebit.com